iDeal betaalverzoek via Mollie

** Beschikbaar **

Het is al enige tijd mogelijk om Plan&Was te koppelen aan diverse boekhoudpakketten. Dit voorkomt dat uw handmatig de facturen en relaties nog eens dient aan te maken voor uw fiananciele administratie.

Sneller betalingen ontvangen

Een veel gevraagde functie is om online-betaal methodes toe te voegen als betaalmogelijkheid.  De koppeling tussen Mollie en Plan&Was zorgt ervoor dat jouw relaties eenvoudig en snel de facturen kunnen betalen. Geen gedoe meer met het overtypen van bankrekeningnummers en betaal-referenties. Door middel van een betaallink die de klant per e-mail ontvangt kan de betaling met enkele klikken zijn verwerkt en ontvangen.

      

Bij Mollie is er keuze uit verschillende betaalmethodes, de meest voorkomende zijn iDeal, Creditcard, BanContact, PayPal, etc. 

Na de succesvolle afronding van de betaling wordt vrijwel onmiddelijk het openstaande saldo van de factuur in Plan&Was bijgewerkt. Gebruikt u ook de module Externe Boekhoud koppeling dan zal ook het openstaande saldo van de factuur in uw boekhouding worden bijgewerkt.

De koppeling wordt door een medewerker van Plan&Was samen met u, of uw accountant, ingericht en getest.
Daarbij wordt rekening gehouden met de gewenste omzet-grootboekrekeningen, relatie instellingen, btw-codes en betalingscondities.
Tijdens de inrichting nemen we de processen door en geven we nadere uitleg over de werking van de koppeling.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten kunt u contact opnemen via tel +31(0)229-201924 of info@planwas.nl.