Overname door Proceed IT Solutions

Per 1 januari '23 wordt Plan&Was overgedragen naar Proceed IT Solutions.

Oprichter en eigenaar Dik Wassenaar heeft besloten om het wat rustiger aan te gaan doen.

De eerste stap stap in dit proces, het overdragen van de dagelijkse leiding aan zoon en opvolger Martijn Wassenaar, heeft  al enige tijd geleden plaatsgevonden. Martijn heeft recent aangegeven dat GSE Automatisering zich volledig gaat richten op het beheren van ICT  infrastructuur.

Om die reden zijn wij in contact getreden met onze oud collega Jeffrey Poen met de vraag of hij de Plan&Was activiteit wil voort te zetten. Jeffrey reageerde direct zeer enthousiast op ons voorstel en hij is als architect en ontwikkelaar vanaf het eerste uur betrokken geweest bij van Plan&Was. Voor veel van onze relaties was hij tot begin 2022 vast aanspreek punt daarom zal hij voor de meeste Plan&Was geen onbekende zijn. 

Dat en het feit dat Jeffrey meer dan 20 jaar ervaring in de IT/Software heeft en al vele software oplossingen heeft gerealiseerd maakt dat wij deze stap met het volste vertrouwen hebben genomen en inmiddels is de overeenkomst voor de overdracht van Plan&Was per 1 januari 2023 getekend.

Jeffrey heeft in 2021 Proceed IT Solutions opgericht voor het ontwikkelen van (online)software en hij gaf aan: "Wij kijken er naar uit om samen met u, als trouwe klant van Plan&Was, het systeem verder voort te zetten en door te laten groeien”.

In de komende periode zullen wij u op de hoogte houden van alle ontwikkeling omtrent deze wijziging.
Wij vertrouwen erop u voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor het in ons gestelde vertrouwen.