Planning App

Speciaal voor de glazenwasser is de Plan&Was Mobiele App beschikbaar, inloggen via uw smartphone of tablet en zo uw opdrachten voor die dag bekijken. Het voordeel hiervan is dat u altijd en overal op de hoogte bent van uw opdrachten.

Als werkgever heeft u de mogelijkheid om per opdracht werknemers te selecteren. U kunt aangeven welke materialen vereist zijn en de veiligheidsinstructies doorgeven. Zo weet uw werknemer precies wat hem te wachten staat.

Wanneer uw werknemer aangeeft dat hij klaar is met een opdracht wordt deze direct in het systeem afgehandeld. Mocht door omstandigheden het werk niet door kunnen gaan wordt dit als achterstallig gemarkeerd in het systeem. 

Vervolgens kunt u inzien welke opdrachten uitgevoerd zijn en welke nog achterstallig zijn. De uitgevoerde opdrachten kunnen gefactureerd worden en de achterstallige opdrachten opnieuw ingepland.

Wanneer u op de locatie bent aangekomen kunt u eenvoudig aangeven wanneer u met een klus begint. Door een opdracht te selecteren en de startknop te bedienen wordt aangegeven dat met de uitvoering van de opdracht is gestart. Bent u klaar, dan bedient u de stopknop en wordt de opdracht afgehandeld in het systeem.

Mede door het inzetten van de Plan&Was Mobiele App kunt u volledig papierloos werken. 

De Mobiele WebApp is te gebruiken op vrijwel alle smartphones en tablets. De mogelijkheden zijn gericht op de uitvoerende taken van de glazenwasser;

  • Inzien van de dag- en week planning, en het kiezen van de uit te voeren opdrachtbon.
  • Op de smartphone worden de werk- en veiligheidinstructies getoond.
  • De glazenwasser kan notities toevoegen.
  • De glazenwasser kan uitgevoerd meerwerk vastleggen.
  • Google Maps integratie voor route begeleiding.
  • De klant kan de opdrachtbonnen op de smartphone voor akkoord ondertekenen.
  • De getekende opdrachtbon en de factuur worden, indien gewenst, per mail naar de klantverzonden.

 

Voor meer informatie over deze module kunt u contact opnemen via tel. +31 (0)229-201924 of per mail info@planwas.nl

 

Microsoft app store

google play android app

Apple app store